Proiecte finisate

Amplasat într-o zonă liniştită a sectorului Rîşcani, pe stradela Florării, acest complex reprezintă o mândrie a companiei  SprintMega, iar la momentul lansării lucrărilor de construcție a fost o mare provocare, companiile stabilindu-și drept scop – contrucția unui număr de peste 500 de apartamente, la preţuri foarte accesibile.

Blocul locativ din strada Bariera Orhei, sectorul Râșcani, a fost construit în perioada anilor 2014 – 2016.

Termenul de dare în exploatare a fost respectat cu strictețe astfel locuitorii blocului au primit apartamentele în termenul stabilit.

În acest bloc au fost vândute apartamente cu 1, 2  și 3 camere. La construcția casei au fost folosite cele mai bune tehnologii și materiale de construcții.

Compania de construcții Global Construcții a reușit să ducă la final un proiect locativ din str. Ismail nr.31, mun. Chișinău, o construcție de ultimă generație, cele mai noi tehnologii și materiale de construcție. Este unul dintre proiectele imobiliare care beneficiază de o pozitionare excelentă, fiind amplasat într-o zonă privilegiată, situat în imediatata aproiere de b-dul Ștefan cel Mare și Sfânt intersecție cu str. Ismail, fapt ce permite un acces mixt în incinta complexului, dar și o distanță foarte mică de parcurs până la mijloacele de transport în comun sau punctele de interes pentru noii rezidenti, cum ar fi: unitățile de învățământ (școli, grădinițe), piețele, mari centre comerciale sau spațiile de recreere și de relaxare.

Comandă un apel
Trimite